Как да тренираме в онези дни

Как да тренираме в онези дни

0

Онзи период от месеца е до болка познат на всяка жена. Много от дамите изпитват дискомфорт да тренират в периода на менструацията. За да сте напълно наясно какво се случва с тялото ви и как да се справите, вижте нашите съвети

1
Тренировки - Ето така се храни и отслабва Памела Андерсън!

Ето така се храни и отслабва Памела Андерсън!

02.01.201704491

Близо 50-годишната Памела Андерсън е сред вечните сексимволи. Тя бе обект на всяка мъжка фантазия през 90-години на миналия век и въпреки че вече е на доста по-зряла възраст, не оставя годините да проличат на тялото ѝ

Тренировки - Подходящите упражнения за всеки тийнейджър, който иска да е във форма

Подходящите упражнения за всеки тийнейджър, който иска да е във форма

11.12.20160226

Важно е да се ежедневното меню да съдържа здравословна храна, да не се претоварва тялото и да се спазват стриктно правилата за провеждане на упражненията. Само така те биха били от полза за здравето и физическа подготовка на подрастващите.

Тренировки - Пълзене като бебе – новата фитнес тенденция за 2017-та

Пълзене като бебе – новата фитнес тенденция за 2017-та

30.11.2016078

Изхвърлете велоергометъра, заемащ толкова място вкъщи. Вземете и бутонките и гиричките и им намерете някое закътано място в мазето, защото пълзенето като бебе ще е новата фитнес тенденция през 2017-та година.

Тренировки - Можем да отслабваме, докато спим. Ето как

Можем да отслабваме, докато спим. Ето как

18.11.20160595

Според експерти правилните навици преди лягане могат да ви помогнат да отслабнете просто докато спите. Вижте колко е лесно само

Тренировки - Изкуството на дишането или как да се спасим от стреса и болката

Изкуството на дишането или как да се спасим от стреса и болката

17.11.2016084

Дишането е толкова обикновен процес, че истинското му значение е много лесно да бъде подминато. Реално повечето хора дори са забравили как се диша правилно. Това, за нещастие, може да има огромни последици за нашето здраве и щастие.

Тренировки - Ефективна 3-минутна тренировка за пред телевизора

Ефективна 3-минутна тренировка за пред телевизора

28.09.20160132

Нека си го признаем – повечето от нас биха предпочели да се изтегнат на дивана след тежък работен ден, вместо да се впуснат към фитнеса. Колкото и да е приятен този вид почивка, истината е, че нашите тела са създадени да се движат.

Тренировки - Стопете излишните килограми със зорбинг

Стопете излишните килограми със зорбинг

20.09.20160176

Обикновено зорбингът се практикува в хълмисти местности, но при липса на такива може да се използват специално изградени наклонени рампи. Зобингът може да се практикува и по водна повърхност, като единственото условие е сферата да е добре запечатена, за

Тренировки - Теглете се в сряда, за да отслабнете

Теглете се в сряда, за да отслабнете

07.09.201601462

Практиката всички да се мерят пред другите веднъж седмично за по-голям стимул се практикува от много клубове за отслабване и то от години. Тяхната цел е да отучат хората от изключително вредния навик да се мерят по няколко пъти на ден.

Тренировки - Категорично! Спортът не води до отслабване

Категорично! Спортът не води до отслабване

31.08.20160179

Спортът води до отслабване – това е един от най-големите митове в наши дни. Идеята, че физическата активност води до сваляне на килограми бе напълно отречена.

Тренировки - Забавни спортове, с които да се вталим до неузнаваемост това лято!

Забавни спортове, с които да се вталим до неузнаваемост това лято!

21.07.20160192

Всички си мечтаем за красива и спортна фигура, но не всички сме родени с дух на спортисти. За щастие обаче има достатъчно интересни спортове, които ни позволяват да изгаряме излишните мазнини и да ваем тяло, докато се забавляваме.

Тренировки - Да изваем тяло с фитбол!

Да изваем тяло с фитбол!

18.07.2016075

Швейцарката топка е един от най-нашумелите през последните години фитнес уреди. Огромната надуваема сфера, позната още като фитнес топка и фитбол позволява с лекота да се тонизират мускулите на гърба, корема и крайниците

Тренировки - Шест упражнения за красиви ръце

Шест упражнения за красиви ръце

13.07.20160668

Стегнатите ръце са също толкова важни за оформеното тяло, колкото са бедрата и корема. За да ги вкарате във форма освен лицеви опори вкъщи може да правите и други 6 упражнения.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани