Три упражнения, които облекчават болката в гърба веднага

Три упражнения, които облекчават болката в гърба веднага

0

Ако работите в седнало положение, бъдете сигурни, че след време това ще се отрази на гърба ви. За да предотвратите болката и дискомфорта, ежедневно изпълнявайте три упражнения.

1
Тренировки - Модни тренировки за 2017-та

Модни тренировки за 2017-та

03.03.2017076

2017-та е на прага ни, а с нея и всички нови тенденции. Тренировъчните тенденции за следващата година идват с денс кардио, мегафомера и още много актуални тренировки.

Тренировки - Ето как да се сдобиете с тяло като на звездите

Ето как да се сдобиете с тяло като на звездите

28.02.20170657

Един от най-известните фитнес треньори в Холивуд - Джеймс Дуиган, дава съвети за това как да изваем тяло като на звездите. Той е категоричен, че единственият начин това да стане, е като започнем да се грижим за здравето си.

Тренировки - Как да тренираме в онези дни

Как да тренираме в онези дни

13.01.20170218

Онзи период от месеца е до болка познат на всяка жена. Много от дамите изпитват дискомфорт да тренират в периода на менструацията. За да сте напълно наясно какво се случва с тялото ви и как да се справите, вижте нашите съвети

Тренировки - Ето така се храни и отслабва Памела Андерсън!

Ето така се храни и отслабва Памела Андерсън!

02.01.201704892

Близо 50-годишната Памела Андерсън е сред вечните сексимволи. Тя бе обект на всяка мъжка фантазия през 90-години на миналия век и въпреки че вече е на доста по-зряла възраст, не оставя годините да проличат на тялото ѝ

Тренировки - Подходящите упражнения за всеки тийнейджър, който иска да е във форма

Подходящите упражнения за всеки тийнейджър, който иска да е във форма

11.12.20160241

Важно е да се ежедневното меню да съдържа здравословна храна, да не се претоварва тялото и да се спазват стриктно правилата за провеждане на упражненията. Само така те биха били от полза за здравето и физическа подготовка на подрастващите.

Тренировки - Пълзене като бебе – новата фитнес тенденция за 2017-та

Пълзене като бебе – новата фитнес тенденция за 2017-та

30.11.2016086

Изхвърлете велоергометъра, заемащ толкова място вкъщи. Вземете и бутонките и гиричките и им намерете някое закътано място в мазето, защото пълзенето като бебе ще е новата фитнес тенденция през 2017-та година.

Тренировки - Можем да отслабваме, докато спим. Ето как

Можем да отслабваме, докато спим. Ето как

18.11.20160684

Според експерти правилните навици преди лягане могат да ви помогнат да отслабнете просто докато спите. Вижте колко е лесно само

Тренировки - Изкуството на дишането или как да се спасим от стреса и болката

Изкуството на дишането или как да се спасим от стреса и болката

17.11.2016091

Дишането е толкова обикновен процес, че истинското му значение е много лесно да бъде подминато. Реално повечето хора дори са забравили как се диша правилно. Това, за нещастие, може да има огромни последици за нашето здраве и щастие.

Тренировки - Ефективна 3-минутна тренировка за пред телевизора

Ефективна 3-минутна тренировка за пред телевизора

28.09.20160135

Нека си го признаем – повечето от нас биха предпочели да се изтегнат на дивана след тежък работен ден, вместо да се впуснат към фитнеса. Колкото и да е приятен този вид почивка, истината е, че нашите тела са създадени да се движат.

Тренировки - Стопете излишните килограми със зорбинг

Стопете излишните килограми със зорбинг

20.09.20160191

Обикновено зорбингът се практикува в хълмисти местности, но при липса на такива може да се използват специално изградени наклонени рампи. Зобингът може да се практикува и по водна повърхност, като единственото условие е сферата да е добре запечатена, за

Тренировки - Теглете се в сряда, за да отслабнете

Теглете се в сряда, за да отслабнете

07.09.201601464

Практиката всички да се мерят пред другите веднъж седмично за по-голям стимул се практикува от много клубове за отслабване и то от години. Тяхната цел е да отучат хората от изключително вредния навик да се мерят по няколко пъти на ден.

Тренировки - Категорично! Спортът не води до отслабване

Категорично! Спортът не води до отслабване

31.08.20160190

Спортът води до отслабване – това е един от най-големите митове в наши дни. Идеята, че физическата активност води до сваляне на килограми бе напълно отречена.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани