Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Яжте на воля по Великден! След това е лесноЯжте на воля по Великден! След това е лесноПоредната порция празници е на прага ни. Великден и Коледа по правило означават големи трапези и обилно похапване. Резултатите са поне няколко килца отгоре.
Съвети за пролетна детоксикацияСъвети за пролетна детоксикацияЗдравословната детоксикация с натурални продукти носи много ползи за вашето тяло и красотата ви.
Правилното хранене, за да имате енергия за тренировкитеПравилното хранене, за да имате енергия за тренировкитеТренировките и храненето са еднакво важни за правилното функциониране на организма ни. Вижте как да се храните правилно, за да имате енергия за тренировките. Полезни съвети за хранене при тренировки.
Полезни ли са зелените банани?Полезни ли са зелените банани?Повечето хора предпочитат узрелите банани, но полезни ли са зелените банани? Интересното е, че устойчивото нишесте и пектинът постепенно намаляват, когато бананите узряват
Чай от зелено кафе - мощното средство за отслабванеЧай от зелено кафе - мощното средство за отслабване
14 Април
Аника Войт
Зеленото кафе е много рекламирано като средство за отслабване в днешно време. Какво превръща чаят от зелено кафе в напитка за топене на килограми?
Внимание! Ако искаш да отслабнеш, спри тези напиткиВнимание! Ако искаш да отслабнеш, спри тези напиткиКогато решим, че искаме да свалим няколко килограма, трябва да обърнем внимание на детайли, които могат да саботират нашите усилия.  Кои напитки трябва да спрем, за да отслабнем?
Натурални и ефективни чайове за отслабванеНатурални и ефективни чайове за отслабванеХората, които искат да отслабнат по здравословен начин, могат да изберат да консумират натурални чайове. Вижте полезни и натурални чайове за отслабване!
Защо всъщност напълняват младите жени днес?Защо всъщност напълняват младите жени днес?Защо всъщност напълняват съвременните млади жени? Въпреки че съвременните жени са образовани и независими, оказва се, че те правят огромна грешка спрямо тялото си.
30 минути физическа активност на ден пази мъжете ни от болести30 минути физическа активност на ден пази мъжете ни от болестиНормални всекидневни дейности като бързото ходене и работата в домашната градина само за половин час на ден са от ключово значение за здравето на мъжете.
Как да избегнем напълняването по време на карантинаКак да избегнем напълняването по време на карантинаНаложената карантина във връзка с бушуващия коронавирус цели опазване на здравето ни. Въпреки това за никого не е тайна, че карантината ни предразполага към напълняване. Как да избегнем напълняване при карантина?