Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Как да избегнем глутена в хранитеКак да избегнем глутена в хранитеГлутенът е протеинът в пшеница, ечемик и ръж. Звучи лесно да се избегне, но е сложно. Следването на безглутенова диета означава премахване на всичко, което съдържа каквато и да е форма на тези зърна.
За да отслабнете - тренирайте с тежести!За да отслабнете - тренирайте с тежести!
24 Януари
Все още много хора вярват, че тъй като тренировките с тежести не са аеробни тренировки, значи не са добър начин за горене на калории. Те обаче са идеален начин за горене на мазнини. Те са кратки като продължителност, но ефектът им е дълготраен.
Здравословни ползи от кафетоЗдравословни ползи от кафетоКафе! Това е първата мисъл, с която повечето хора се будят всяка сутрин. Какви са ползите от кафето?
Колко е полезна ряпата?Колко е полезна ряпата?През Средновековието ряпата придобива известност в Европа като популярен зеленчук, който се яде от най-бедните прослойки на населението. Днес знаем, че ряпата е сред най-полезните зеленчуци.
Съвети при спазване на безглутенова диетаСъвети при спазване на безглутенова диетаПридържането към хранене без глутен със сигурност ще бъде предизвикателство за вас в първите седмици. Но свикнете ли, много скоро ще видите ползите от този вид диета и с охота ще го следвате.
Тези трикове ще ви помогнат да ядете по-малкоТези трикове ще ви помогнат да ядете по-малкоОтслабването по правило е свързано с драстични и строги диети, мъчително гладуване и много лишения. Не е нужно да се изтезавате, за да загубите излишните килограми.
Какви храни могат да ядат лактовегетарианцитеКакви храни могат да ядат лактовегетарианцитеВегетарианските диети споделят това, че не включват месо. Но само по себе си вегетарианството има различни разновидности. Какви храни могат да ядат лактовегетарианците?
Неподозираните ползи от зелевия сокНеподозираните ползи от зелевия сокЗимата у нас идва с аромата на пълнените зелеви сармички, салата от кисело зеле с олио и червен пипер и с онзи вълшебен зелев сок, който е в състояние да се справи дори и с най-зверския махмурлук.
Ето как зеленият чай подпомага отслабванетоЕто как зеленият чай подпомага отслабванетоЗеленият чай е популярна напитка, богата на антиоксиданти, за която се твърди, че подпомага топенето на излишните мазнини. Ето още ползи от зеления чай!
С тази закуска ще отслабнете без диетаС тази закуска ще отслабнете без диетаОтслабването без диета може да се случи с помощта на закуска. Много специализирани проучвания са намерили връзката между приема на храна сутрин и извайване на стройно тяло.