Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Диета с краставици и кисело млякоДиета с краставици и кисело млякоДиета с краставици и кисело мляко доказано топи килограмите. Вижте как да свалите излишното тегло, докато се наслаждавате на любимите си храни.
Храни за по-дълги миглиХрани за по-дълги миглиСъществуват ли храни за по-дълги мигли? Миглите са сред тези черти на лицето ви, които могат да променят коренно вашето излъчване. Затова по-дългите и извити мигли правят погледа по-драматичен.
Това са най-полезните бобови растенияТова са най-полезните бобови растенияКакто всеки маниак на тема здравословно хранене знае, бобът и останалите бобови растения са изключително полезни. Но кои са най-полезните бобови растения?
Какво да ядем, за да си набавим достатъчно минералиКакво да ядем, за да си набавим достатъчно минералиМинералите трябва са част от нашата здравословна диета. Наред с витамините те ни осигуряват здраве, енергия и красота. Кои са най-важните минерали и какво да ядем, за да си ги набавяме ежедневно?
Неподозирани ползи от розмаринаНеподозирани ползи от розмаринаЗнаехте ли за тези ползи от розмарина? Розмаринът е много често срещана билка, използвана по целия свят за подправяне на вкусни меса. Но какви са другите ползи от розмарина?
Най-здравословните хранителни навици, които можете да практикуватеНай-здравословните хранителни навици, които можете да практикуватеНай-здравословните хранителни навици, които можете да практикувате. Диетите и хранителните планове може са трудни за спазване. Ето защо ви предлагаме някои съвети за здравословно хранене.
Защо светът лудна по Комбуча?Защо светът лудна по Комбуча?Какво е комбуча? Обзалагаме се, че напоследък сте чули много пъти думата Комбуча! И как иначе, след като тази ферментирала напитка се предлага почти навсякъде и е хит сред любителите на здравословния начин на живот.
Диета с пилешка супаДиета с пилешка супаДиетата с пилешка супа може да ви помогне при раздразнен стомах. Но диетата с пилешка супа е полезна и за отслабване. Как да приготвим диетична пилешка супа?
Диета за отслабване с рибаДиета за отслабване с рибаДиетата за отслабване с риба ще ви помогне да се вталите. Освен че е леко и вкусно, месото от риба е най-полезно. Започнете рибна диета още днес!
Няколко ползи от ходенето на работа с колелоНяколко ползи от ходенето на работа с колелоХоденето на работа с колело не е просто тренд. Има реални ползи от карането на колело до работа, които ще преобразят живота ви.