Ezine.bg»Статии»Спорт»Страница 4
Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Реверсивна диетаРеверсивна диета
24 Ноем.
Какво представлява реверсивната диета? Как ТикТокърите отслабват с модерна реверсивна диета. Има ли доводи против реверсивната диета? Много последователи на реверсивната диета смятат, че освен намаляването на
Какво повишава нивото на хемоглобинаКакво повишава нивото на хемоглобина
23 Ноем.
Как да се увеличи нивото на хемоглобина естествено? Консумация на храни, богати на желязо. Храни които блокират способността на тялото да абсорбира желязо.
Как хапването на райски ябълки ни прави щастливи и красивиКак хапването на райски ябълки ни прави щастливи и красиви
21 Ноем.
По форма райската ябълка прилича на жълъд и колкото по-мека става, толкова е по-вкусна. Мекият, лъскав плод, без пукнатини и петна е най-добрият подарък, който можем да направим на тялото си. Защо да ядем райски ябълки?
Веган кето храни - съществуват ли?Веган кето храни - съществуват ли?
21 Ноем.
Веганството и кето диетите често се разглеждат като противоположни концепции за хранене. Веганите избягват всички животински продукти и техните производни. От друга страна, ето диетата се фокусира върху ниско въглехидратното, високомазнено хранене.
Важни правила по време на диетаВажни правила по време на диета
19 Ноем.
Диетата е един от най-ефективните методи за намаляване на теглото. Правилното хранене е ключов елемент, както от здравословното отслабване, така и от воденето на пълноценен начин на живот.
Веган кето диетаВеган кето диета
17 Ноем.
Съществува и комбинация между двата принципа на хранене – веган кето диета. Тя съчетава два основни принципа на хранене: веганство и кето диета.
От кои храни да си набавим магнезийОт кои храни да си набавим магнезий
15 Ноем.
Доброто функциониране на нервната система е невъзможно без достатъчни дози магнезий. Храни, богати на магнезий. От магнезия зависят също съкращаването на мускулите; кръвното налягане; метаболизма на инсулина. Храни с магнезий
Всичко за РейкиВсичко за Рейки
15 Ноем.
Основата на Рейки енергийна практика се състои в няколко принципа, които след като се овладеят, дават естествен път за промяната, която е нужна. Дефиниране на рейки. Обучение в рейки. Практикуване на рейки
Как да намерим мотивация за трениране в края на изтощителен ден?Как да намерим мотивация за трениране в края на изтощителен ден?
08 Ноем.
Тренировките са важен аспект от поддържането на оптимална физическа форма, тонус и крепко здраве. Как да намерим мотивация за трениране в края на изтощителен ден?
Как да поддържаме калориен дефицитКак да поддържаме калориен дефицит
06 Ноем.
Повечето хранителни режими вървят ръка за ръка с калорийния дефицит. Калориен дефицит означава, че консумираните от вас калории са по-малко от тези, които вашият организъм изразходва.