Фитнес

Фитнес

Фитнес съвети и практики от Ezine.bg. Съвети твоя фитнес. Програми за фитнес тренировки за малки и големи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се предпазим от травми при спортКак да се предпазим от травми при спорт
25 Февр.
1
Загрявайте преди тренировка и носете подходящ спортен екип, за да избегнете спортните травми. При умора и болка - спрете или ограничете натоварването.
Храни и упражнения за качване на маса в кракатаХрани и упражнения за качване на маса в краката
23 Февр.
Масата в краката е една от основните цели на трениращите. Чрез правилна диета, богата на протеини, както и чрез правилните упражнения, резултатът не закъснява.
Бързото трупане на мускули води до смъртБързото трупане на мускули води до смърт
25 Окт.
1
Вманиаченото трупане на телесно тегло с за голяма мускулна маса засяга най-вече младежите. Тази тенденция е известна като обратна анорексия или мускулна дисморфия и може да доведе до депресия и смърт
Нова мода - фитнес със самурайски мечНова мода - фитнес със самурайски меч
16 Август
Фитнес със самурайски меч е най-новата мода в Япония и е на път да завладее целия свят. Танците с меч са базирани на тези, които самураите изпълняват, за да успокояват душите на мъртвите.
Аквааеробиката е алтернатива на фитнеса за бременнитеАквааеробиката е алтернатива на фитнеса за бременните
10 Юли
Водната аеробика е една чудесна възможност да коригирате промените в теглото след бременността. За бременните жени аквааеробиката е най-добрата алтернатива на фитнеса.
Фитнесът не върви с нередовно храненеФитнесът не върви с нередовно хранене
10 Юни
Съчетанието между фитнес и нередовно хранене е противопоказно и дори вредно за организма. Когато не ядем, тялото се стреми да трупа запаси, защото знае, че предстои глад. Избягвайте газирани напитки.
Най-новата мания: фитнес стриптийзНай-новата мания: фитнес стриптийз
06 Януари
Пластиките в танците на пилон позволяват не само да се развие тялото, но повишават чувствеността, сексуалността, пластичността и гъвкавостта.
Учениците поумняват от фитнесУчениците поумняват от фитнес
23 Август
Заниманията с фитнес подобряват умствената дейност сред учениците. Тренировките по фитнес повишават концентрацията и умствената дейност на учениците, а с това и успеха им.
Домашната работа заменя фитнесаДомашната работа заменя фитнеса
23 Август
Домашното почистване е също толкова полезно при отслабване, колкото и фитнеса. Кратък списък на изгаряните калории при основните домашни задължение.