Нова мода - фитнес със самурайски меч

Нова мода - фитнес със самурайски меч

Фитнес със самурайски меч е най-новата мода в Япония и е на път да завладее целия свят. Танците с меч са базирани на тези, които самураите изпълняват, за да успокояват душите на мъртвите.

1
Фитнес - Аквааеробиката е алтернатива на фитнеса за бременните

Аквааеробиката е алтернатива на фитнеса за бременните

10.07.20100317

Водната аеробика е една чудесна възможност да коригирате промените в теглото след бременността. За бременните жени аквааеробиката е най-добрата алтернатива на фитнеса.

Фитнес - Фитнесът не върви с нередовно хранене

Фитнесът не върви с нередовно хранене

10.06.20100942

Съчетанието между фитнес и нередовно хранене е противопоказно и дори вредно за организма. Когато не ядем, тялото се стреми да трупа запаси, защото знае, че предстои глад. Избягвайте газирани напитки.

Фитнес - Най-новата мания: фитнес стриптийз

Най-новата мания: фитнес стриптийз

06.01.201001271

Пластиките в танците на пилон позволяват не само да се развие тялото, но повишават чувствеността, сексуалността, пластичността и гъвкавостта.

Фитнес - Учениците поумняват от фитнес

Учениците поумняват от фитнес

23.08.20090840

Заниманията с фитнес подобряват умствената дейност сред учениците. Тренировките по фитнес повишават концентрацията и умствената дейност на учениците, а с това и успеха им.

Фитнес - Домашната работа заменя фитнеса

Домашната работа заменя фитнеса

23.08.200901320

Домашното почистване е също толкова полезно при отслабване, колкото и фитнеса. Кратък списък на изгаряните калории при основните домашни задължение.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни