Ezine.bg»Статии»Спорт»Страница 146
Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Извайте красив бюст с упражненияИзвайте красив бюст с упражнения
16 Юни
1
Всяка жена мечтае за хубави и стегнати гърди. Бюстът може да изгуби формата и да увисне след отслабване, с нарастване на възрастта, след кърмене. . . Упражнения за стегнат бюст.
Вталете се с плуванеВталете се с плуване
15 Юни
За дамите, които страдат от прекомерно напълняване, плуването доказано е един от най-добрите начини да се намали теглото. Благодарение на него позата и гъвкавостта на тялото ви също значително ще се подобрят.
Дихателни упражнения за сутрешна гимнастикаДихателни упражнения за сутрешна гимнастика
31 Май
В първите дни този тип дишане се прави за 1-2 минути, по-нататък може да се стигне до 5-10 минути, в зависимост от времето, с което разполагате сутрин.
Щастието пречи на отслабванетоЩастието пречи на отслабването
03 Април
Наскоро учени от Япония установили, че хората, които не изпитват толкова често еуфорични радостни емоции, а по-скоро са песимистично настроени, са по-слаби или по-лесно успяват да влязат във форма.
Топете килограми с музикаТопете килограми с музика
01 Април
Музиката е чудесен партньор в борбата срещу наднорменото тегло. Тя намалява усещането на умора, позволява на трениращия да изпълнява по-дълго своите упражнения, повишава духа, подобрява координацията.
Ще избираме спорт спрямо ДНКЩе избираме спорт спрямо ДНК
01 Април
Очаква се в най-скоро време изследванията да стане възможно да избираме спорт спрямо индивидуалната ни ДНК структура. Всеки организъм реагира по различен начин на определени натоварвания.
Прости тайни за плосък коремПрости тайни за плосък корем
31 Март
1
Често закръгленото коремче няма нищо общо с лошото хранене или липсата на упражнения. То най-вече е в резултат на подуване. Бързи и безболезнени начини за плосък корем.
Ще се откажете ли от секс, за да отслабнете?Ще се откажете ли от секс, за да отслабнете?
20 Февр.
Проучване разкрива, че 51 процента от жените ще жертват игрите под завивките, ако резултатът е отслабване. 39 са се подлагали на нездравословни системни гладувания с цел бързо отслабване.
Йога срещу паласкиЙога срещу паласки
26 Януари
1
С упражнения, които правят йогите, можете да премахнете излишните тлъстини около талията. Тези упражнения са полезни за гърба и за вътрешните органи. Правят се бавно и плавно.
Изгонете стреса със стречингИзгонете стреса със стречинг
18 Ноем.
С тези упражнения няма да отслабнете, но мускулите ви ще се отпуснат и няма да изпитвате болките в гърба и врата, причинени от дългото седене. Стречинг за прогонване на стреса.